De Keune Groep

 

Elke dag komen circa 17 medewerkers met een verstandelijke beperking naar Keune. Zij werken onder constante begeleiding, waarbij de begeleiders rekening houden met de persoonlijke capaciteiten van de individuele werknemers. Om stress te vermijden wordt er géén druk op productie gelegd; de mensen werken in hun eigen tempo, consequent en nauwkeurig.

De Keune Groep voelt zich daadwerkelijk een onderdeel van Keune Haircosmetics. Zij hebben het zeer naar de zin in hun werk en hebben plezier in hun contacten met de andere medewerkers van het bedrijf. Het dagelijkse werk geeft hun leven structuur en geeft hen de voldoening dat zij daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Stichting Haarwensen

Ter gelegenheid van het negentigjarige bestaan, in 2012, wilde Keune haarwensen in vervulling laten gaan. Middels een landelijke campagne in de Keune kapsalons is er zoveel mogelijk haar en geld ingezameld voor Stichting Haarwensen. In totaal is er 101,3 meter haar en een bedrag van 30.000 euro ingezameld. Speciale aandacht ging uit naar Kapsalon Jolanda uit Oosterwolde. Dit team had maar liefst 24 staarten (6,75 meter haar) opgehaald.