Haarartiest Daan Kneppers maakt deel uit van het collectief van moderne haarstylisten genaamd 'the Vagabond Collective'. Ze werken op verschillende locaties - alles van verlaten fabrieken to leegstaande scholen. In 2011 heeft Daan de titel 'Next Hair Guru' gewonnen in een populaire TV show. Hij is nu zo bekend dat mensen speciaal naar Amsterdam vliegen om zijn unieke haarstijlkunst te mogen beleven.

Christy Gutierrez, geboren te Chicago, beheert de Aniko Salon. Ook als ontdekte ze haar passie voor haar al heel jong - Christy verfde haar haar roze en paars als kind zijnde - ze dacht altijd dat ze de reclame in wilde. Tot een vriend haar kennis liet maken met de haarwereld en sindsdien is ze haarstylist.

Samen met zijn vrouw Marina, beheert Marco Anzelmo 'Fashion Hairdressers'. Geboren en getogen in Basel, is Marco de tweede generatie van Italianen die in Zwitserland wonen. Marina en Marco hebben net een dochtertje gekregen.

Guto Leça’s passie voor haar begon toen hij nog heel jong was. Vandaag beheert hij een salon in downtown Rio samen met zijn vriend Ricardo. Guto zit al 10 jaar in het vak. Daarvoor studeerde hij toerisme en werkte hij bij een bank. Maar haar is altijd zijn ding geweest.

Eén van de top haarstylisten in Rusland, Olga Dubeshko, werkt voor een keten van schoonheidssalons genaamd Salon Amsterdam. Geboren en Getogen in Minsk, Wit-Rusland, was Olga vroeger een wiskundelerares. Op een dag was ze aanwezig bij een kapsel competitie en dat heeft haar leven veranderd! De stijl en elegantie van werken met haar had zo'n impact op Olga dat ze een week lang geen woord kon uitbrengen. Eindelijk had Olga haar levensdoel ontdekt.