Ambassadeurs

Keune werkt samen met salon professionals als echte partners. Onze expertise is gebaseerd op nauwe samenwerking - dus we begrijpen de behoeftes van de professionals - en kunnen hen helpen met het bereiken van mooie dingen.

Ilham Mestour

Global Creative Artistic Director

Ilham Mestour werkt meer dan 18 jaar in de business en is één van de meest gewaardeerde stylisten in Nederland. Ze werkt voor het internationale team van Luigi Moreno en doet show- en fashionweeks voor merken als Gucci, Prada en Louis Vuitton.

Als Global Creative Artistic Director van Keune ontwikkelt Ilham de jaarlijkse Trend Collectie. Haar signature look is vrouwelijk, enigzins brutaal en sexy.

 

Kimm Koffijberg

Global Creative Color Director

Met 17 jaar ervaring is Kimm een echte kleurexpert. Kimm heeft een zeer brede ervaring in de haarbranche. Ze heeft haar eigen salon in Amsterdam, won meerdere prijzen en heeft gewerkt voor andere grote haarcosmetica bedrijven.

In haar werk als Global Creative Color Director ontwikkelt zij de nieuwe Trend Collecties, kleurproducten en technieken voor Keune.

 

Daan Kneppers

Haarartiest / Next Hair Guru

Haarartiest Daan Kneppers maakt deel uit van het collectief van moderne haarstylisten genaamd 'the Vagabond Collective'. Ze werken op verschillende locaties - alles van verlaten fabrieken to leegstaande scholen.

In 2011 heeft Daan de titel 'Next Hair Guru' gewonnen in een populaire TV show. Hij is nu zo bekend dat mensen speciaal naar Amsterdam vliegen om zijn unieke haarstijlkunst te mogen beleven.